- Håper på flere troféer

José Enrique håper å kunne løfte flere troféer med Liverpool, samt å spille seg inn i landslagsdiskusjonen.

Forrige sesong vant venstrebacken sitt første trofé i engelsk fotball, da de røde kunne løfte Carling Cup-troféet på Wembley. Han håper å kunne vinne flere troféer den kommende sesongen.

- I fjor vant jeg en tittel, og det var utrolig med supporterne her. Jeg satte stor pris på det, og denne sesongen håper jeg vi kan vinne noe igjen, og å spille oss til Champions League, sier José Enrique til Liverpoolfc.com.

- Vi var på ferie isyv uker, men er tilbake igjen. Det er viktig å være klar for neste sesong.

Forrige sesong hadde spanjolen pre-season med Newcastle. Dette er hans første sesongoppkjøring på Melwood, og han er imponert over Brendan Rodgers så langt.

- Jeg er veldig fornøyd. For meg er det den beste måten å spille fotball på slik Spania gjorde det, og det er grunnen til at de er de beste for øyeblikket. Med manageren bruker vi ballen mye, og er veldig fornøyd med han.

- Jeg er veldig imponert. Jeg vet hvordan han liker å spille, fordi vi møtte Swansea i fjor og jeg har sett dem mange ganger. Han har bare trent oss en uke, men treningen har vært bra. Han snakker til både de erfarne og unge spillerne på samme måte, og det er noe jeg setter pris på fordi det er viktig at alle blir behandlet likt.

- Vi trener med ball, og hva mer kan du ønske? Det er veldig hardt, men bra. Vi har gode spillere her som kan spille på den måten, og jeg tror vi kan imponere denne sesongen.

I tillegg til ønsket om flere troféer, drømmer venstrebacken også om å spille seg inn i landslagstroppen til Spania.

- Jeg så alle kampene, og de var utrolige. Fotball handler om øyeblikk, og dette er Spania sitt. Tidligere var det Brasil og Argentina. Spania prøver å spille på denne måten nå, og jeg synes det er den beste måten å spille på. De har vunnet mange titler sammen, og jeg er glad for at jeg er spansk.

- Det å være på landslaget er det største for en fotballspiller. Å spille på et lag som Spania er en drøm for meg. Jeg vet at det blir tøft nå fordi Jordi Alba spilte i EM og gjorde det bra, og har i tillegg signert for Barcelona. Jeg jobber for å være der i fremtiden. Dersom jeg kan klare det vil det være en drøm, men jobben min er her med Liverpool, og det er mye å gjøre her.

Nå gleder han seg til Amerika-turneen med resten av laget senere denne måneden.

- I hele verden er Liverpool en stor klubb, og vi har mange supportere. Jeg synes det er bra av oss å reise dit, spille noen kamper, og la dem se oss, fordi mange kan kun se oss på TV. Det vil være bra for supporterne å være der sammen med oss.