- Håper på god atmosfære

Både Kenny Dalglish og Alex Ferguson er ute i media og sier de håper at fokuset vil være på det som foregår på gressmatta. The Times: Rooney er ute. Ferguson sier kampene mot Liverpool er størst.

Kenny Dalglish og Alex Ferguson har begge vært ute og bedt supporterne oppføre seg i morgendagens kamp. Forholdet mellom Liverpool og Manchester United er betent, og etter saken med Luis Suarez og Patrice Evra har det blitt mer anspent enn på lenge.

- Jeg er sikker på at det vil synges frem og tilbake mellom begge lags supportere, og så lenge tonen er respektfull vil ikke det være noe problem. Vi har fått vårt i orden, og jeg sikker på at de vil si det samme på East Lancs Road. Det beste for alle er at oppmerksomheten er på banen, og det er hvor vi ønsker at folk skal ha fokuset sitt, sier Kenny Dalglish til The Times.

- Dersom det smeller, så smeller det. Da er det dårlige nyheter, men det er ikke så mye annet en kunne ha gjort. Jeg tror ikke noen av klubbene kan bli holdt ansvarlig dersom det ikke går så bra som alle håpet det ville.

Alex Ferguson håper også at det vil bli en god atmosfære på Anfield i morgen.

- Det er en massiv kamp for begge klubbene, og det er en stor ramme rundt den, med stor interesse fra hele landet. Som Steven Gerrard har sagt tidligere, er det spillernes ansvar å oppføre seg skikkelig, og det er det jeg forventer fra mine spillere og supporterne, sier Ferguson til The Times.

- Begge lags supportere må sørge for at vi prater om kampen, og ingenting annet. Det kan en få til - fordi det er mange gode spillere på banen.

I følge The Times har ikke Wayne Rooney vært i stand til å trene denne uka, på grunn av skaden han pådro seg mot Arsenal. Det beste han kan håpe på er en plass på benken i følge journalist James Ducker.

Kampene mellom Manchester United og byrival Manchester City har fått mye oppmerksomhet i Storbritannia etter at de lyseblå i år er med i tittelkampen. Alex Ferguson mener likevel kampene mot Liverpool fremdeles er de største.

- En må innrømme at kampene mot City er mer intense enn noen gang, og at det er stor konkurranse mellom klubbene. Du kan ikke avfeie det helt, men dersom du ser på interessen rundt kampen i morgen så er det ikke sammenlignbart. For øyeblikket er kampen mot Liverpool fremdeles den store.