- Har ikke hørt noe fra Milan

Andy Carroll har vært linket til AC Milan de siste dagene, og under dagens pressekonferanse på Anfield ville pressekorpset vite om det var noe hold i disse ryktene.

- Jeg har ikke hørt noe fra AC Milan. Det er i alle fall sikkert, svarte manager Brendan Rodgers.

- Andy er en god spiller, som alltid vil bli linket til klubber, om det er noe i det eller ei. Jeg har snakket med Andy mens han har vært på ferie, så han vet hvor han står. Jeg har snakket med en rekke av spillerne. Andy er en veldig god, ung spiller. Han vil bli linket til mange klubber nettopp fordi han er en god spiller, konkluderte nordiren.

- Nå handler det for meg om å vurdere troppen som helhet. Du kjenner ikke den godt nok når du kommer til klubben. Preseason blir litt oppstykket på grunn av EM. Men når sesongen starter håper jeg å ha den troppen jeg skal lede gjennom sesongen. Det handler om å bygge en tropp som kan konkurrere i toppen av tabellen.

Journalistene ville også vite om det var noe i ryktene om at Liverpool har fått avslått et bud på Real Madrids midtbanespiller Esteban Granero.

- Jeg kommer aldri til å snakke om transfermål og konkrete spillere. Det er ikke noe jeg gjør, svarte Rodgers.

- Det eneste jeg kan si er at vi har blitt linket til en hel rekke spillere, og det er faktisk veldig få av dem som er reelle transfermål for oss.