- Har sjanse til å passere LFC

David Moyes mener at hans formsterke Everton har en realistisk mulighet til å komme foran Liverpool på ligatabellen. Bare Darren Gibson ute for de blå foran møtet på Anfield tirsdag kveld.

Everton har klatret i Premier League de siste ukene, og med seier over Liverpool i hengekampen på tirsdag kveld vil man samtidig passere rivalen på tabellen.

- Vi har en sjanse, erkjenner manager David Moyes til Sky Sport på mulighetene til å få en bedre ligasesong enn fienden på andre siden av Stanley Park.

- Det har vært et hardt år for oss. Vi sa i høst at det ville bli en vanskelig sesong for oss i Everton, det var ikke til å fornekte.

- Vi vil prøve å ta igjen alle som er foran oss. Vi må bare holde det gående og fortsette å plukke poeng.

- Opp gjennom årene vil jeg si det har vært et utmerket resultat for hvilket som helst lag, svarer Moyes på om han vil være fornøyd med et poeng på Anfield.

- Anfield er en tøff plass å reise til og Liverpool har virkelig god støtte der og de har et godt lag. Det har aldri forandret seg.

- Vi vil møte opp på Anfield for å prøve å vinne, det er fremst i våre tanker. Hvis du ikke kan vinne, da er det neste å prøve å få uavgjort.

- Det ser bra ut, sier Moyes til Evertons hjemmeside angående skader. – Det skal bare være Darren Gibson som er uaktuell.

- Noen spillere er ikke i en slik kampform som jeg skulle ønske og det bekymrer meg noe. På lørdag var jeg usikker på om Seamus Coleman ville være helt klar. Det gjaldt også Nikica Jelavic, som ikke har vært skadet som noen av de andre, men som ikke har spilt kamper på noen uker og vi har flere i samme situasjon. Jeg synes det viste seg mot slutten mot Tottenham, da vi ikke helt hadde den energien som jeg skulle ønsket.