- Helt uaktuelt å sparke Dalglish

James Pearce, mannen som følger LFC for lokalavisen Liverpool Echo, kommenterer hvor skoen trykker for de røde fra Anfield, men er overbevist om at Kenny Dalglish også er manager før neste sesong.

Pearce er en av de journalistene som følger Liverpool aller nærmest. I et intervju med radiostasjonen Talksport, er dette noe av hva han sa:

- Den første kampen mot Sunderland, hjemme på Anfield, summerer på mange måter opp denne ligasesongen. Bommet på straffespark, skudd i tverrligger, og uavgjort i en kamp en skulle ha vunnet. Så vidt jeg husker har Liverpool scoret 19 mål på 15 hjemmekamper, og 36 totalt denne sesongen.

- Det er her skoen trykker mest. Luis Suarez er toppscorer i ligaen med syv mål, og det scores i tillegg lite fra midtbanen.

- En behøver en ving som kan gi Andy Carroll støtte, men Stewart Downing har ikke prestert. Det samme med Jordan Henderson, selv om en ikke må glemme at han er en ung spiller. Jose Enrique startet meget bra men har falt sterkt av den siste måneden. Jeg vil likevel si at det er for tidlig å felle noen endelig dom over flere av de nyinnkjøpte spillerne.

- Det er frustrerende, men en kan likevel ikke sammenligne Kenny Dalglish med hvordan det var under Roy Hodgson. Det spilles en helt annen type fotball nå. Med Hodgson var det mye lange baller og en kunne ikke se noe bedring i sikte. Som nevnt har vi vært ineffektive i ligaen under Dalglish denne sesongen. Bortekampen mot QPR var et nytt eksempel hvor en dominerte fullstendig i 77 minutter, uten å ha greid å drepe kampen. Skuffelser til tross, jeg kan telle på en hånd de kampene hvor Liverpool har spilt virkelig dårlig. Wigan, Sunderland og Bolton er tre jeg kommer på i farten. En må heller ikke glemme at det første trofeet på seks år er sikret, og en kan ende opp med ytterligere en pokal. Da synes jeg det er vanskelig å kalle denne sesongen for en fiasko.

- Vi behøver en høyrekant for meg. Dirk Kuyt har vært en trofast tjener som ofte har spilt i den posisjonen, men han er ikke på laget så mye lenger og Jordan Henderson har i år blitt plassert en del ute på høyresiden. Det er imidlertid ikke den posisjonen hvor Henderson liker seg best, han vil helst spille mer sentralt.

- Vi må også ha en spiss, en som scorer mål. Luis Suarez er en glimrende spiller, men han liker gjerne å drible av to eller tre mann og det fungerer ikke alltid. Vi behøver en som kan være på rett plass til rett tid.

- Jeg vil si det er uklart hvor mye penger FSG er villig til å legge på bordet for nye kjøp i sommer, men jeg tror ikke det vil bli like mye som i fjor. Det at det ikke ble kvalifisering til Champions League vil også ha hatt en negativ effekt, men samtidig er jeg sikker på at Dalglish får noe å rutte med. En vil kanskje tro at £20-30M vil bli stilt tilgjengelig.

- Jeg vil si at det er helt uaktuelt å kvitte seg med Kenny Dalglish som manager før neste sesong.