- Hjemmekampene må vinnes

Jamie Carragher slår fast at Liverpool må begynne å vinne på hjemmebane igjen, dersom laget skal klare å klatre på tabellen.

De røde fra Anfield er ubeseiret på sine seks siste kamper i Premier League etter 1-1 mot Chelsea på Stamford Bridge, men ligger fortsatt på nedre halvdel av tabellen etter at seks av 11 ligakamper så langt har endt uavgjort. På Anfield har det blitt kun fem poeng så langt, og Liverpool har kun vunnet tre hjemmekamper inneværende kalenderår.

- Vi må begynne å vinne kamper. Vi kan se på uavgjort mot Chelsea som et godt resultat, men det er ikke så bra dersom vi bare spiller uavgjort på hjemmebane til helgen igjen. Å spille uavgjort er ikke godt nok, sier Carragher til Daily Mail.

- Chelsea-resultatet kan betraktes som et godt resultat i en enkeltstående kamp, men vi må nå ta med oss dette videre til de kommende kampene og ta tre poeng i disse. Det er bedre å vinne en og tape en, enn å spille uavgjort i to. Du får flere poeng for det. Det er viktig å vinne kamper for oss nå, spesielt på hjemmebane, fortsetter midtstopperen.

- Vi er nødt til å begynne å vinne våre hjemmekamper. Hjemmeformen har vært et problem en stund nå. Det har ikke kun vært Brendan Rodgers sitt problem. Det har vært slik noen år nå. Vi har snakket om det internt, og fundert på hva vi kan gjøre for å forbedre oss. Hjemmeformen er viktig.

- Folk sier vi er avhengige av Luis Suarez. Vel, Barcelona har Messi og Real Madrid har Ronaldo. Alle lag har en spiller som skiller seg ut. Luis er bare en av dem. Han skiller seg ikke bare ut i Premier League, men i hele verden.

- Det siste året mener jeg at Luis har vært den beste spilleren i ligaen. Han spiller ikke sammen med den type spillere Chelsea har. Han er en av de beste spillerne i verden, og vi er glade for å ha ham her.

- Han gjør ting i kamper som vi ser ham gjøre daglig på trening. Spørsmålet som stilles hele tiden, er om han scorer nok mål. Jeg synes det er et urettferdig spørsmål. Er han ikke toppscorer i ligaen for øyeblikket? Og det på et lag som ikke har vunnet så mange ligakamper.