- Hodebry for Dalglish

Henderson mener spillerne har gitt Dalglish hodebry med laguttaket foran ligacupfinalen. Spillerne er ivrige etter å få en startplass, og kommer til å yte ekstra på trening denne uken.

Liverpool knuste Brighton 6-1 i FA-cupen på søndag. Daniel Agger og Craig Bellamy sto over på grunn av mindre skader. Begge forventes å bli klare til søndagens møte med Cardiff City. Det oppsto heller ingen nye skader mot Brighton.

Andy Carroll, Charlie Adam og Jamie Carragher var tilbake i lagoppstillingen mot Brighton. Trioen gjorde en god figur, mens Dirk Kuyt, Maxi Rodriguez og Jay Spearing var henvist til benken.

Jordan Henderson forventer at det blir ekstra innsats på trening denne uken. Spillerne ønsker å vise Kenny Dalglish at de fortjener en plass på laget i Carling Cup-finalen.
- Det er mange som ønsker å spille i finalen, og noen kommer til å bli skuffet, sier Jordan Henderson til Liverpool Echo.

- Alle kommer til å trene hardt hele uken. Vi er ivrige etter å komme med i startoppstillingen. Det er opp til manageren å avgjøre.

- Det var en god forestilling mot Brighton. Det var viktig at vi kom ut og gjorde det rette. Brighton er et godt lag som spilte god fotball. Vi hadde gjort vår hjemmelekse om dem. Vi visste hva de var gode for. De gjorde det vanskelig for oss til å begynne med. Straks vi fikk et par mål, ble det imidlertid lettere. Vi fortjente seieren.

- Alle er fulle av selvtillit, og forhåpentligvis kan vi ta med oss den til finalen på Wembley denne uken.