- I en gjenoppbyggingsprosess

Swansea-manager Brendan Rodgers roser Kenny Dalglish for arbeidet skotten har gjort med Liverpool. De røde er bare i starten av en prosess som Dalglish håper vil bringe suksess i fremtiden.

Da er det ingen mislykket sesong å ha vunnet ligacupen og nådd finale i FA-cupen.
- Jeg synes ikke sesongen deres har vært mislykket. Han er inne i en gjenoppbyggingsprosess, sier Brendan Rodgers til Press Association.

- Da han var der i andre halvdel av forrige sesong, gjorde han en fantastisk jobb. Han fornyet motivasjonen i spillergruppen og byen, og denne sesongen har han formet troppen på ny. Det er begynnelsen på en prosess som han håper vil bringe suksess i fremtiden.

- Men det er problemet med å være manager. Det er som å prøve å bygge et fly mens det er i luften. Du får ikke tid til å sette det i hangaren og gjøre alt du skal og sende det ut. Du må forsøke å gjøre det mens det er i luften, og det er hva han er i ferd med å gjøre. Det er ikke i nærheten av å være mislykket å nå to cupfinaler – vinne én og være veldig nær i den andre.

- Liverpool har en utrolig historie med å vinne ligaen og e-cuper, men virkeligheten er at de må bygge videre mot det. Liverpool-supporterne ser trolig ingen bedre mann enn Kenny til å gjøre det. Han har en historie med suksess i klubben som spiller og manager. Han har et sterkt lag i ryggen, men uheldigvis så tenker alle kortsiktig. Han har imidlertid gjort en fantastisk jobb, og han er ute etter å utvikle laget neste sesong.

Swansea ligger på 12. plass i Premier League før sesongens siste kamp. De har enkelt klart å beholde plassen, og kan med seier mot Liverpool gå opp på en 10.plass.
- Det ville være en helt fantastisk prestasjon av oss dersom vi ender blant de ti beste. Vi er alltid ute etter å forbedre oss.

- Hvis dere ser på Stoke, har de prestert stabilt på dette nivået, men enda ikke havnet blant de ti beste, så det er realiteten i de mulighetene disse spillere har på søndag.

- Men jeg er stolt av dem uansett hvordan kampen ender. Utfordringene for oss har vært store på og utenfor banen. Det har brakt oss sammen som gruppe og blitt forente som lag. Det ville være en glimrende prestasjon dersom vi klarer det, men det har vært en stor prestasjon av spillerne denne sesongen uansett hvor vi havner.