- Ikke aktuelt å trekke seg fra landslaget

Steven Gerrard bebuder at han aldri kommer til å trekke seg fra spill for det engelske landslaget frivillig, slik Jamie Carragher gjorde.

- Jeg skjønner at folk snart vil begynne å spørre en spiller på min alder om jeg snart skal legge landslagsfotballen på hylla og konsentrere meg om Liverpool, men jeg ser ikke det som noen aktuell problemstilling, sier Gerrard til Daily Mail.

- Jeg mener jeg ikke har noen avgjørelse å ta i så måte. Jeg elsker å spille for England, og jeg elsker å spille for Liverpool. Jeg er stolt over å være kaptein for Liverpool, akkurat som jeg kommer til å være stolt over å lede England som kaptein.

- Dersom manageren sier til meg ved starten av neste sesong at han synes jeg gjorde det bra i EM, og at han ønsker at jeg skal fortsette på landslaget, at han kommer til å beskytte meg, og ikke benytte meg for mye, og at jeg fortsatt vil spille en viktig rolle, er jeg sikker på at jeg vil fortsette landslagskarrieren.

Gerrard er sikker på at tidligere Liverpool-manager Roy Hodgson vil lykkes i rollen som engelsk landslagssjef.

- Jeg tror folk har sett det store bildet når det gjelder Roy. Det vil være dumt å bare dømme ham ut fra tiden hans i Liverpool. Han var svært uheldig med timingen. Du kommer skjevt ut fra dag en av når du går til en klubb der majoriteten av supporterne ønsker seg en annen mann.

- Jeg har sett ham i aksjon selv, og kan forsikre folk om at han er en fantastisk manager. Han er veldig sterk taktisk, og dersom alle støtter ham tror jeg Roy kan oppnå suksess med landslaget.