- Ikke formen du forventer av Liverpool

Kenny Dalglish mener at ligaformen ikke er på det nivået som forventes av klubben, men manageren er fast bestemt på å snu utviklingen når Everton gjester Anfield i morgen.

 I ligaen har Liverpool vunnet én, spilt to uavgjort og tapt fem kamper siden nyttår. Alle de tre seneste har endt uten poeng. Kenny Dalglish fikk spørsmål om Liverpools form på dagens pressekonferanse.
- Det avhenger av hvilke lag du møter, men det er selvsagt ikke en statistikk du forventer av Liverpool, sa Kenny Dalglish til journalistene på Melwood.

- Vi skal fortsette slik vi har gjort. Det vi har gjort har fått oss så langt vi har kommet. Vi ønsker ikke å få for vane å tape kamper, men mellom tapene har vi seier i Carling Cup. Det er en stor kamp i morgen. Alle ser frem til den, og vi vet hva det betyr for alle.

- Vi har aldri syntes synd på oss selv. Vi har aldri gnidd oss i hendene når vi har vunnet, så vi henger oss ikke når vi taper.

- Vi ønsker å fortsette fremgangen, og jeg synes vi viser fremgang. Vi har også en sterkere spillerstall i år enn vi hadde i fjor, men vi må sanke poeng, og det er det vi ønsker å gjøre. Bortsett fra i noen kamper så synes jeg vi har fortjent mer enn vi har fått når vi ikke har tatt tre poeng.

- Vi må bare fortsette å ha tro på oss selv og kjempe videre, men vi vet at det kommer til å bli vanskelig i morgen.

Liverpool ligger 10 poeng bak Arsenal i kampen om en Champions League-plass, men manageren mener at løpet om 4.plassen ikke er kjørt.
- Ikke nødvendigvis. Vi har hele tiden sagt at vi tar en kamp av gangen og så summerer vi opp antall poeng etter sesongen. Hvis det er kjedelig og gjentagende, så er det slik også med spørsmålet.

Everton er ubeseiret på ni ligakamper og ligger kun to poeng bak Liverpool.  Everton-manager David Moyes feirer denne uken ti år i sjefsstolen på Goodison Park.
- Det er 10 år siden han kom dit, og han har gjort en fantastisk jobb, og de er nå ubeseiret på ni kamper.

- De har gjort det meget bra. Jeg synes byen Liverpool kan være veldig stolt av begge klubbene fordi de representerer byen og de respektive klubbene veldig godt. Det er en stor kamp og et oppgjør både røde og blå ser frem til.

- Ettersom Everton er ubeseiret på ni kamper, ser de kanskje litt mer optimistisk frem til denne kampen enn de gjorde før vi møtte dem på Goodison (tidligere i sesongen). Vi kommer bare til å ta den som den kommer. Form har aldri vunnet en kamp i et lokaloppgjør, bare det som skjer på dagen.

- Jeg tror alle som er involvert i fotball vet at lokaloppgjør er spesielle. De er spesielle uansett hvilken by de to klubbene kommer fra. For oss er det spesielt fordi det betyr mye for folk, men det er ikke eksklusivt. Fleste klubbene har et lokaloppgjør.

Kenny Dalglish hyller Sunderland-supporterne for mottagelsen de ga Jordan Henderson på lørdag.
- Jeg synes det er stor honnør til Sunderland-fansen det de gjorde. De oppførte seg meget modent. Han er en lokal gutt, og det er den eneste øvrige klubben han har spilt for, så de bør ikke være opprørt når noen forlater klubben. Det var meget respektfullt og hederlig at de ga ham en stor applaus.