- Ikke godt nok

Liverpool står med kun to poeng på fem kamper. Steven Gerrard mener det ikke finnes noen unnskyldninger for de rødes svakeste sesongstart på 101 år.

Liverpool dominerte mesteparten av kampen mot Manchester United selv om de røde måtte spille ti mot elleve fra det 39. minutt etter at Jonjo Shelvey hadde blitt utvist. Steven Gerrard mener Anfield-klubben burde stått med langt flere poeng i sesonginnledningen uavhengig av om Manchester United, Manchester City og Arsenal har vært blant motstanderne.

- Vi kommer ikke til å bruke noen unnskyldninger. Vi vet hvor mange poeng vi har hentet, og det er ikke godt nok, sier Steven Gerrard til Daily Mail.

- En klubb som Liverpool bør være ute etter å ta maksimalt antall poeng fra disse lagene, spesielt på hjemmebane. Det spiller ingen rolle hvor gode de er.

- Det er imidlertid ikke tid for panikk. Fansen kan se hva både manageren og spillerne forsøker å gjøre fordi de er kunnskapsrike supportere.

- Vi vet at dersom vi fortsetter med slik innsats og besluttsomhet, vil det bare være et spørsmål om tid før vi begynner på en seiersrekke. Ikke mange lag vil klare seg mot oss fordi vi spilte godt i går.

- Vi har en rekke med kamper fremover hvor vi bør ta poeng. Vi har ennå ikke tatt vår første seier, men på prestasjonen i dag og mot Man City burde vi ha hatt seks poeng. Det er større press fordi vi ikke har vunnet ennå.

Steven Gerrard synes det var ekstra tungt å tape mot Manchester United i går ettersom det var den første hjemmekampen etter at Hillsborough Independent Panel hadde offentliggjort sin rapport.
- Det betyr mye for meg å spille mot Manchester United og forsøke å ta tre poeng, forteller Gerrard, som mistet sin fetter Jon-Paul Gilhooley på Hillsborough.

- Men på grunn av omstendighetene og tidspunktet ville det selvsagt ikke vært noe bedre enn å tatt tre poeng og dedisert dem til alle familiene. Så det er en ekstra skuffelse, men jeg synes begge lags supportere oppførte seg meget bra, noe som var viktig.

- Selv om vi ble slått, har jeg en annen følelse enn vanlig. Jeg er meget fornøyd med hvordan vi spilte. Vi kommer til å vinne mange kamper ved å spille dårligere enn dette, så det er det positive vi kan ta med oss. Forhåpentligvis vil også dommeravgjørelsene gå i vår favør.

- Spillerne presterer meget bra med elleve spillere og etter at vi ble redusert til ti. I disse store kampene må du har marginene og at ting går din vei. Du må i hvert fall ikke få store, feilaktige dommeravgjørelser i mot. Det var det som skjedde i dag, og vi føler oss urettferdig behandlet.

- Jeg føler litt for Jonjo. Det er en stor kamp, og i disse kampene er det store taklinger. Jeg synes ikke hans takling var feil. Hvis hans takling er feil, så er Evans’ det også. Det er en konsekvent linje vi ønsker fra dommerne. Mark Halsey gjorde feil.

- Vi ga alt, men fikk ikke med oss noe. Du kan ikke kritisere eller rette en pekefinger i garderoben når spillerne har prestert slik.