- Ikke resultatet vi ønsket oss

Jamie Carragher sier seg misfornøyd med poengdeling mot Stoke, men håper at de røde kan vise seg fra en bedre side i de kommende kampene.

- Dette var ikke det resultatet vi ønsket oss. Stoke er en hard nøtt å knekke, noe de har bevist mange ganger denne sesongen, uttaler Jamie Carragher til Press Association.

- De har en sterk bakre firer, og dessverre klarte vi ikke å bryte gjennom forsvarsmuren deres, legger han til.

- Dette har vært et problem for oss noen ganger på Anfield denne sesongen.

Liverpool er ubeseiret på 11 kamper på hjemmebane, men har likevel avgitt hele 14 poeng på Anfield.

- Vi må rette på det før sesongen er over dersom vi skal nå vårt mål, som selvsagt er topp fire.

- Vi oppnådde et godt resultat tidligere i uken, og ønsket å bygge videre på det. Dette ble en nedtur etter onsdagens kamp mot Manchester City. Vi har hatt plenty med nedturer denne sesongen. Folk har vært skuffet over noen av våre resultater, men vi har også oppnådd resultater som folk ikke hadde forventet av oss.

- Vi er fortsatt med der oppe, veldig nær en topp fire-plassering.

Liverpools to neste hjemmekamper er cupkamper mot henholdsvis Manchester City og Manchester United. Carragher tror at de røde vil heve seg til de to kampene.

- Uavgjort på hjemmebane mot City vil være greit. Det ville vi ikke hatt problemer med å akseptere. Vi hadde tatt det nå. Men vi ønsker ikke å spille uavgjort mot United, ettersom vi ikke ønsker å reise til Old Trafford for å spille omkamp. Jeg tror alle ser slik på disse to kampene. Kanskje vil det gjøre ting litt enklere for oss at vi her møter angrepsvillige lag.

- Lag har kommet til Anfield denne sesongen kun for å gjøre det vanskelig for oss å angripe, men du forventer at City og United vil komme hit og forsøke å vinne kampen. Det kan gjøre det enklere for oss.