- Ikke utbrente

Juan Mata avviser at det vil være et slitent Chelsea som spiller ligakamp på Anfield tirsdag. Usikkert om midtstopperduo blir risikert i en kamp de blå må vinne for å ha håp om topp fire.

Juan Mata fikk prisen som banens beste da Chelsea vant FA-Cup finalen på Liverpools bekostning sist lørdag. Den kreative spanjolen tippes til å bli en av flere som vil bli hvilt av manager Roberto Di Matteo i tirsdagens kamp, i et hardt kampprogram som vil toppe seg med sluttkampen i Champions League mot Bayern München.

I ligaen har nå Chelsea bare en heller teoretisk mulighet til å bli topp fire, siden de er fem poeng etter fjerdeplass med to kamper igjen å spille. Mata avviser imidlertid at det er en sliten gjeng som vil spille i Liverpools siste hjemmekamp for sesongen.

- Jeg har plenty med energi igjen, forklarer Mata til engelsk presse. – Det har vært en lang sesong og min første i England, men når du vinner kamper da føler du deg ikke sliten.

- Det er en vanskelig bane å spille på, forklarer midtbanespilleren før kampen på Merseyside. – Liverpool har vist at de har et stort lag og de er farlige på Anfield. Vi er nødt til å vinne og fortsatt tro at vi kan komme til Champions League neste år.

Midtstopperne David Luiz og Gary Cahill er spørsmålstegnene foran kampen. Med John Terry og Branislav Ivanovic suspenderte til finalen i München, vil Di Matteo ønske å få disse spillerne i kamp så hurtig som mulig, selv om tipsene går i retning av at de ikke vil bli risikert på tirsdag.

- De blir stadig bedre, men jeg vet ennå ikke om de kommer til å få trent sammen med gruppen, sier manager Di Matteo.