- Ince ønsket ikke å bli værende

Damien Comolli sier Liverpool kunne lite annet gjøre enn å la Tom Ince forlate klubben. Kantspilleren ønsket ikke å skrive ny kontrakt, og de røde måtte dermed se ham gå til Blackpool.

Liverpool virker å være i ferd med å hente Tom Ince tilbake fra Blackpool kun 18 måneder etter at han forlot Merseyside. Anfield-klubben har blitt kritisert for måten de håndterte situasjonen til Tom Ince i 2011, men kantspilleren avslo en rekke kontraktsforslag og forlot klubben da kontrakten gikk ut. Liverpool fikk kompensasjon ettersom spilleren var under 24 år.

 - Da jeg kom (til Liverpool i november 2010), var Tom ved slutten av sin kontrakt, uttaler tidligere fotballdirektør Damien Comolli til talkSPORT.

- Noe av det første jeg gjorde var å møte han og hans far, og Paul var bekymret for at spillestilen under Roy Hodgson ikke passet sønnen, som var en hurtig kantspiller.

- Da Roy forsvant, tror jeg vi kom med fire eller fem kontraktstilbud til Tom, men han avslo dem. Han følte ikke at dette var den rette plassen for å ham å bli værende.

- Det siste tilbudet ville gjort ham til den best betalte spilleren under førstelaget, men for å være ærlig tror jeg ikke penger var saken.

- Han ble aldri frigitt av oss. Du frigir ikke en slik spiller, men du kan ikke tvinge ham til å bli værende.

- Jeg er meget glad for at han gjør det bra. Hvis de kjøper ham tilbake, så er det bra for ham og bra for Liverpool.

Ifølge engelsk presse fikk Liveprool £250000 i kompensasjon for Ince pluss ytterligere 35 % av en fremtidig overgangssum når spilleren eventuelt forlater Blackpool.