- Ingen bedre enn Skrtel

Jose Enrique vil ikke bytte lagkamerat Martin Skrtel med noen annen midtstopper i Premier League. Venstrebacken beundret målet til Sebastian Coates og håper selv en gang å komme på scoringslisten.

Daniel Agger hevdet for noen dager siden at Martin Skrtel er årets spiller i LFC, og nå har nok en forsvarskollega kommet ut med rosende ord om den tøffe slovaken.

- Du kan ikke si at noen angriper har gitt ham en vanskelig kamp denne sesongen, sier Jose Enrique til liverpoolfc.tv. – Mot flere ulike spisser har han spilt glimrende.

- Han har alt. Han er god i lufta, han er sterk, han er rask, han er god med ballen.

- Jeg vil ikke bytte ham med noen annen midtstopper i Premier League. Jeg vet Kompany er en god midtstopper, men jeg foretrekker Martin.

- Jeg trodde ikke han var i stand til å gjøre det, gliser venstrebacken da han blir minnet om at Sebastian Coates scoret sitt første mål mot QPR, noe Enrique selv har til gode å gjøre i helrødt.

- Han fortalte meg at han var redd for å treffe forsvareren som prøvde å heade ballen, men han scoret et utrolig mål. Kanskje scorer du bare et slikt mål i livet.

- Jeg har ennå ikke scoret i Premier League. Det ville vært et stort øyeblikk for meg, men laget vil alltid være det viktigste.

- Denne sesongen har jeg prøvd, og jeg har hatt mange sjanser til å score, men noen av dem har vært på min høyrefot og da blir det vanskeligere.

- Jeg håper at en dag vil en av dem gå inn.