- Ingen har klippekort

Jose Enrique har spilt 31 av 32 ligakamper denne sesongen, men etter en nedadgående formkurve føler han seg slett ikke sikker på å få beholde plassen på laget i de kommende kampene mot Blackburn og Everton.

- Når laget ikke fungerer, må vi alle forbedre oss. Jeg gjør mitt beste, men ingen har en sikker plass på laget. Alle må bli bedre, og jeg må forbedre meg mye, sier Enrique til Liverpool Echo.

- Jeg kan bare snakke for meg selv. Jeg ønsker å spille i alle kamper, og ved å spille mot Blackburn kan jeg forhåpentligvis få mer selvtillit foran semifinalen, legger han til.

- Vi må reise til Blackburn og forsøke å vinne. Vi er motiverte, og vi skaper sjanser. Det eneste problemet er at vi ikke scorer nok mål.

- Lørdagens kamp var akkurat som så mange andre kamper denne sesongen. Vi spilte tidvis god fotball, og det var skuffende å bare få ett poeng. Vi hadde flere gode sjanser til å score, men vi misbrukte dem. Vi fortjente å vinne.

- Det har likevel vært et flott år for meg personlig, og dersom vi kan vinne to titler på en sesong vil det være helt utrolig.

- Det vil bli en utrolig semifinale på Wembley, med to lag som gir 200%. Det blir en spesiell kamp for alle, og vi må bare vinne den.

Enrique har også noen støttende ord til lagkamerat Luis Suarez, som fikk gult kort for filming mot Aston Villa i en situasjon der han ble tråkket på og skulle hatt frispark. Suarez ble også snytt for et klart straffespark tidligere i kampen.

- Dommerne er ikke vårt problem. Vi vet Luis er en strålende spiller, og veldig viktig for oss. Jeg vet ikke hva dommerne tenker. Men jeg tror ikke vi avga poeng på lørdag på grunn av dommeren. Vi må bare forsøke å bli bedre.