- Ingen konflikt med eierne

Brendan Rodgers innrømmer at han ikke ville latt Andy Carroll gå på lån til West Ham dersom han ikke følte seg trygg på at Clint Dempsey ville komme inn. Men han benekter at dette har ført til en konflikt mellom manageren og eierne.

Liverpool fikk aldri i stand noen overgang for Dempsey, fordi Fenway Sports Group ikke ville betale det de mente var overpris for den tidligere Fulham-spilleren. Dette har i etterkant ført til påstander om at manageren har blitt motarbeidet av eierne, men Rodgers insisterer på at så ikke er tilfellle.

- Jeg har hatt lange samtaler med eierne. Jeg må si at de har vært veldig ærlige og redelige med meg fra dag en av. Det var først og fremst eierne som overbeviste meg om å komme hit. Jeg følte at de var gjennomført ærlige i måten de gikk fram på, og hvordan de ønsket å drive fotballklubben fremover, uttaler Rodgers til The Anfield Wrap.

- Transfervinduet gikk selvsagt ikke helt etter planen, men vi har lært svært mye av dette som vi kan dra nytte av i fremtiden. Alle managere ønsker flere spillere, men slik realitetene i klubben er måtte stallen slankes. Noen av lønningene var astronomiske i forhold til spillernes verdi for laget. Dette måtte vi gjøre noe med.

- Jeg visste dette ville gjøre oss sårbare på kort sikt, men forhåpentligvis gavner det oss på lang sikt.

- Vi endte opp med den troppen vi har nå, og må gå videre som fotballklubb og virkelig stå sammen.

Rodgers innrømmer at han sannsynligvis må handle i januar, selv om han innser at det blir vanskelig å hente de riktige spillerne til riktig pris. I mellomtiden må han dra veksler på de ressursene som allerede er i klubben.