- Ingen store utskiftninger i sommer

Damien Comolli bebuder at Liverpool kommer til å være langt mindre aktive på transfermarkedet sommeren 2012 enn de var sommeren 2011.

Kenny Dalglish hentet inn hele sju nye spillere sist sommer. I tillegg hadde han hentet inn Andy Carroll og Luis Suarez i januarvinduet 2011. Omtrent £120M ble investert i troppen, hvorav omtrent halvparten ble finansiert gjennom spillersalg. Derfor antyder Comolli at Liverpool vil bli langt mer passive på transfermarkedet kommende sommer.

- Det er tidlig ennå. Vi kommer trolig til å gjøre noen justeringer til sommeren, men ikke i den grad vi har gjort tidligere. Vi har kjøpt ni spillere etter at Kenny kom tilbake. Det blir noen få justeringer, men ikke i stor skala, sier Comolli til Press Association.

- Vi har gjort den vanskelige jobben, og nå handler det kun om justeringer i visse posisjoner. Kenny har gjentatt det flere ganger at vi har en veldig konkurransedyktig tropp, hvor vi har to eller tre spillere i alle posisjoner. Kvalitetsspillere. Og vi har også en rekke unge spillere som er på vei til å slå igjennom.

Etter Carling Cup-triumfen vender Comolli nå blikket mot Premier League igjen.

- Vi har en utrolig viktig kamp mot Arsenal i helgen. Vår prioritet nå er å vinne neste kamp. Etter at Arsenal slo Spurs sist helg trenger vi definitivt en seier i morgen.

Comolli innrømmer imidlertid at han fortsatt suger på ligacup-karamellen.

- Dette var et fantastisk signal som klubben ga. Nå er vi tilbake i Europa tidlig i sesongen. Vi vet dette vil bringe positivitet med tanke på resten av sesongen. Det var fantastisk å avslutte februar med et trofé, men vi har fortsatt mye å spille for frem til mai.