- Inspirerende

Brendan Rodgers beskriver hvordan det er å være manager i en klubb med så rik historie.

- Jeg føler meg inspirert av den. Det er fantastisk og en stor motivasjon for meg. Å gå gjennom dørene på Melwood hver morgen og se den synes jeg er stort, sier brendan Rodgers til Liverpoolfc.tv.

- På kontoret mitt er det et fantastisk bilde av Bill Shankly, Bob Paisley og andre store managere gjennom årene. Det er en stor inspirasjon for meg som ung manager.

- Klubben er inspirerende, det er grunnen til at jeg er her. Klubbens historie gjør den til en av de ikoniske klubbene i verdensfotballen. Den er kjent over hele verden, supporterne er kjent over hele verden.

- Jeg bare gleder meg til å hjelpe dem til å være stolte av klubben sin. Forhåpentligvis kan vi med handlinger på banen og engasjement utenfor banen gjøre dem stolte

- Det er svært få klubber som er i verdensklasse, men dette er ekte verdensklasse.

Rodgers ble utnevnt til Liverpools manager for to uker siden. Denne uken har han tilbrakt på Melwood. Så har 39-åringen hatt tid til å vurdere størrelsen på oppgaven han har foran seg?
- Den er enorm, men det er derfor jeg kom. Størrelsen på klubben skremmer meg ikke. Det er en av de største klubbene i verden, men jeg føler meg komfortabel og avslappet her. Jeg har fått en utrolig velkomst av staben her og av folket i Liverpool så langt.

- Det er begynnelsen på en ny syklus, og det er vanvittig stor jobb å gjøre. Det er realiteten. Det er en prosess. Du må bare senke hodet og jobbe meget hardt. Det er ikke rakettforskning.

- Jeg har en mal om organisering på og utenfor banen. Vi skal organisere klubben slik at den har en enklubbsmentalitet og en visjon fremover.

Rodgers har fått mange tilbakemeldinger etter at han tok over managerjobben.
- Jeg har fått mange postkort fra supportere verden over som ønsker meg lykke til. Etter at jeg kom hit til byen har de vært strålende.

- Fotball er livet deres, lidenskapen deres. Jeg er glad for å representere dem og snakke med dem når jeg kan.

- Jeg kunne ikke ha bedt om noe mer. Jeg har fått en god velkomst her. Forhåpentligvis kan jeg betale tilbake ved å vinne fotballkamper.

- Swansea var en fantastisk plass å bo. Vi var selvsagt lei oss for å dra, men vi vet at vi har kommet til en stor by med flotte mennesker. Forhåpentligvis kan vi omfavne byen fordi det er viktig å ha gode vibber for et sted.