- Januarvinduet vil ikke løse alle våre problemer

Brendan Rodgers tror ikke transfervinduet i januar vil kunne løse alle Liverpools problemer.

Daily Telegraph hevder at Liverpool-manageren har fått rundt £20M å bruke på spillere i januar, og Rodgers skal ha håp om å signere Chelseas Daniel Sturridge og Blakcpools Tom Ince like over nyttår. Han følger også situasjonen til Arsenals Theo Walcott. Telegraph hevder at Liverpool skal være villige til å matche Walcotts lønnskrav på £90000 i uken.

- Det er ikke tvil om at vi kommer til å hente inn forsterkninger, og jeg er ikke i tvil om at jeg vil få støtte til det. Men til syvende og sist vil alt avhenge av to ting: Om spillerne jeg vil ha er tilgjengelige og om vi har råd til dem, siteres Rodgers av Telegraph.

- Jeg ser mange navn som blir slengt ut i luften, men med all respekt er dette bare tatt fra løse luften, da det ikke kommer til å være så mange toppspillere som bytter klubb i januar, fordi klubbene deres vil kreve store overgangssummer da, fortsetter Liverpool-manageren.

- Men det er ikke tvil om at vi ønsker å hente inn noen som kan gjøre mål, og vi ønsker å hente inn spillere som kan gi oss målgivende pasninger. Klarer vi det, vil det gi oss et godt utgangspunkt og vi kan styrke stallen ytterligere når transfermarkedet åpner til sommeren igjen.

- Det er et større bilde her, det er sikkert, og alt handler om hva vi har råd til. Vi vil bruke penger i januar for å forsøke å hente inn nye fjes til gruppen, som kan gi oss støtte i angrep. Men alle våre problemer vil aldri bli løst i dette transfervinduet, fordi januar vanligvis er det minst produktive transfervinduet med færrest overganger. Vi vil forsøke å løse noen av våre problemer da, og så vil vi ta en ny vurdering til sommeren når vi vet vi vil være i en mye bedre posisjon enn vi var i fjor sommer.