- Jay er en typisk Liverpool-spiller

Forsvarslegenden Alan Hansen berømmer Liverpools midtstopperpar Daniel Agger og Martin Skrtel, og midtbaneankeret Jay Spearing.

- Foran de to midtstopperne, har Jay Spearing gjort det meget bra, sier Hansen til LFC Magazine.

– Han fikk et tilbakeslag da han ble utvist mot Fulham og så ble skadet mot City i ligacupen like etterpå, men han kommer alltid tilbake fra slike smeller og det gjør ham bare sterkere. For meg viser det hvilken spiller han er. Hver gang du ser Jay spiller, ser det ut som om han har vært med på laget i evig tid.

- Han er en typisk Liverpool-spiller, fortsetter skotten om 23-åringen. – Han mottar ballen, han sender den videre, han gjør alltid jobben og det er det som gjør det så vanskelig å bytte ham ut. Det må være glimrende for Kenny å ha spillere med en slik innstilling.

Det er bare Manchester City som har sluppet inn færre mål enn Liverpool denne sesongen, og den gamle midtstopperkjempen Alan Hansen mener det sentrale forsvaret må ha sin store del av æren for det.

- Partnerskapet mellom Skrtel og Agger utvikler seg til å bli et av de beste i ligaen. Det er en fin balanse de to i mellom, hvor de utfyller hverandre så bra.

- Alle har alltid gjenkjent Agger som en spiller med potensial til å være verdensklasse. Han har vært relativt skadefri denne sesongen og det har sørget for at han har kunnet bevise det.

- Ikke minst over de siste seks månedene, har Skrtel ganske enkelt vært fremragende. Han er tilbake til sitt absolutt beste. Han har styrke, fart og vurderingene i luftrommet har vært nesten perfekt. Det er strålende å se en forsvarer som han, som er så desperat etter at buret skal holdes rent.