- Jeg er ganske avslappet

Liverpool-manager Brendan Rodgers sier han er ganske rolig foran ligapremieren mot West Bromwich.

- Jeg var aldri noen stor spiller selv, og fikk aldri den beskyttelsen en stor spiller får innen fotballen. Jeg har måttet gjøre meg fortjent til alt jeg har oppnådd i livet de siste 20 årene. Jeg måtte vinne respekt, og det er på samme vis her, sier Rodgers til The Guardian foran sin ligadebut som Liverpool-manager.

- Liverpool har kunnskapsrike supportere, og jeg er sikker på at de undrer seg på hvordan dette skal gå, fortsetter nordiren.

- Jeg tror vi er i stand til å innfri forventningene. Vi har en god gruppe spillere her. Neste år vil det være enda bedre, når vi har fått tid til å jobbe og kanskje få inn den type spillere jeg ønsker. Men for øyeblikket har vi veldig gode spillere, kjekke karer med de rette intensjonene. De ønsker å jobbe hardt og jobbe godt, og tar til seg ideene. Det handler om å vokse, forbedre fokus og kjempe for å vinne. Jeg er fornøyd med det vi har.

- Som manager ønsker du hele tiden utvikling. Det vil aldri skje at du er helt fornøyd. Det er den typen jeg er. Du ønsker hele tiden å bli bedre. Det er viktig for meg at jeg er allergisk mot likegyldighet, så jeg vil aldri bli helt fornøyd. Men for øyeblikket står vi der vi gjør, og vi har en fantastisk gjeng med karer som ønsker å jobbe hardt. I den korte tiden jeg har vært her har jeg sett deres higen etter å kjempe for å forsvare denne flotte klubben.

- Jeg er ganske avslappet om jeg skal være ærlig. Supporterne har vært strålende mot meg. Jeg har fått en fantastisk velkomst. Som manager og trener må du gjøre deg fortjent til respekt. Dette er klubben som var ledende innen fotballen i mange år. Et ikon av en klubb. Det kan man aldri ta fra den. Historien må huskes og bli respektert, og det vil jeg alltid gjøre. Men vi må skape nye minner, ny historie. Jeg vil alltid respektere fortiden og tilegne meg så mye kunnskap som mulig, men vi må benytte kunnskapen til å skape noe selv.