- Jeg er ute i fire-fem uker

Daniel Agger brakk et ribbein i Carling Cup-finalen mot Cardiff, og spilleren selv opplyser at han forhåpentligvis er tilbake i spill om fire til fem uker.

Først meldte engelsk presse om en måneds skadeopphold for Daniel Agger, og deretter uttalte Kenny Dalglish at Agger ville være noen uker på sidelinjen. Fredag opplyste hovedpersonen selv at skaden er verre en først antatt. Agger regner ikke med å spille før om fire til fem uker. Dansk presse har vært bekymret for at midtstopperens forberedelser til EM skulle bli ødelagt, men så ille er ikke skaden.
- Jeg tror ikke utsiktene er så lange. Forhåpentligvis kan jeg spille igjen i løpet av fire-fem uker, sier Daniel Agger til jp.dk.

Dette er ikke første gang at han brekker ribbein. Det er faktisk den gamle skaden som er brutt opp igjen.
- Jeg brakk to i september, og det er et av dem jeg har brukket igjen.

Agger forteller hvordan skaden oppsto i Carling Cup-finalen.
- Det var helt i begynnelsen av andre omgang. Jeg fikk en dytt i ryggen på et hjørnespark og fôr inn i mannen foran meg. Da jeg landet på bakken, havnet han over meg, og da skjedde det. Det var på samme måte som da jeg brakk ribbeinet mot Tottenham i september.

Daniel Agger fortsatte å spille en halvtime med brukket ribbein mot Cardiff, men gikk ut da tre minutter gjensto av full tid.
- Det var min stahet som gjorde at jeg kunne gjøre det, men jeg burde ha gått ut noe tidligere. Man kan ikke spille på samme nivå med et brukket ribbein. Det kan man bare ikke.

Agger bestemte seg for å gå ut da han ikke kunne løpe skikkelig. Han synes det er ergerlig å bli skadet i sin beste periode i Liverpool.
- Jeg må bare prøve å komme tilbake så raskt som mulig og begrense antall kamper jeg går glipp av. Det behøver ikke å bli så mange, men det er ergerlig. Spesielt at jeg ikke kan være med mot Arsenal lørdag.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.