- Jeg fikk aldri en skikkelig sjanse i Liverpool

Andy Carroll uttaler til Mirror at han aldri fikk en skikkelig sjanse til å vise hva han er god for i Liverpool.

Den utlånte Liverpool-spissen hevder at han ville vært i stand til å omstille seg til Brendan Rodgers spillestil om han hadde blitt på værende på Anfield.

- Jeg fikk egentlig aldri noen skikkelig sjanse i Liverpool. Jeg ble fortalt at jeg måtte flytte på meg for å få spille førstelagsfotball jevnlig, og så fikk jeg vite at Sam Allardyce ønsket meg i West Ham og ble fortalt at jeg ville spille fast på hans lag. Så valget var egentlig enkelt, siteres Carroll.

- Det var tydelig at jeg ikke ville få en sjanse i Liverpool. En ny manager kom inn, og jeg inngikk ikke i hans planer. West Ham var min sjanse til å få spille fotball. Det er grunnen til at jeg nå er på Upton Park, legger han til.

- Selv mener jeg at jeg kan passe inn i etthvert system. Jeg tror jeg kan gjøre det. Men Rodgers har selvsagt sine tanker om dette, og han trodde ikke det.

- For meg var det selvsagt bedre å bytte klubb enn å vente på min sjanse, som han fortalte meg at kanskje ikke ville komme. Her i West Ham har jeg en stor sjanse til å starte kampene og score mål, noe jeg egentlig ikke hadde så mange sjanser til forrige sesong.

- Jeg tror ikke jeg har så mye å bevise. Det vil være feil å si det slik. Jeg vet hva jeg er i stand til, og hvilket talent jeg har. Jeg vet hva jeg er kapabel til.

- Om andre folk ikke har tro på meg, er det greit. Jeg kommer meg videre. Men til syvende og sist vet jeg hva jeg kan utrette.

- Jeg holdt hodet kaldt mange ganger da jeg kunne ha mistet besinnelsen i Liverpool.

Mirror har spurt West Ham-manager Sam Allardyce om muligheten for at The Hammers får beholde Carroll ut sesongen, nå som Liverpool er dårlig forspent med angripere.

- Det avhenger av en rekke ting, og vil selvsagt bli vurdert i januar på bakgrunn av hva som har skjedd i Liverpool og hvor bra Andy gjør det. Han er fortsatt en ung mann, og har stort forbedringspotensial. Men han er en veldig viktig spiller for oss allerede. Vi har fått en god start, og alle har bidratt til det, men det er et gammelt ordtak som sier at når mannen på topp spiller bra, så spiller også laget bra, uttaler Allardyce.