- Jeg fortjente en mulighet i startelleveren

Jonjo Shelvey spilte kun sin andre Premier League-kamp fra start for Liverpool i oppgjøret mot Newcastle. Han synes han hadde gjort nok på trening til å fortjene en startplass.

Jonjo Shelvey har startet tre kamper og fått fem innhopp siden han ble tilbakekalt fra låneopphold i Blackpool på grunn av Lucas Leivas kneskade. Den engelske U21-landslagsspilleren startet kun sin andre Premier League-kamp i oppgjøret mot Newcastle.
- Jeg har presset meg selv på trening og forsøkt å komme med i startelleveren. Jeg følte at jeg fortjente en mulighet i startoppstillingen. Forhåpentligvis har jeg gjort nok til å beholde plassen eller bli noe involvert, sier Jonjo Shelvey til Liverpoolfc.tv.

- Vi må vinne de neste to kampene, mot Villa og Blackburn. Det vil gi oss litt selvtillit foran semifinalen på Wembley neste lørdag. Det kommer til å bli en stor kamp for byen.

- Jeg spilte i bortekampen (mot Villa Park), og jeg synes vi spilte veldig bra den dagen. Vi beseiret dem 2-0. Jeg synes det var et vanskelig lag å spille mot, men de er inne i en vanskelig periode for tiden.

Shelvey forteller at det er hard konkurranse om en plass i startelleveren.
- Treningene har vært veldig gode. Alle kjemper om en startplass, Alle ønsker å være involvert litt mer. Men det har vært et par skuffende resultater i det siste. På lørdag må vi vinne og gi fansen det de ønsker, og også det vi ønsker.

- Når du kommer inn på den siste tredjedelen av banen, må du ta vare på sjansene dine. Jeg synes ikke vi har klart det bra nok denne sesongen. Forhåpentligvis kan vi ha mer skytetrening og overføre det på Anfield.