- Jeg har alltid hatt troen

Andy Carroll sier han alltid har hatt troen på at han skulle score mål for Liverpool, også i den perioden han har opplevd måltørke og sittet på benken.

Andy Carroll sikret Liverpool tre poeng mot Blackburn med et sent vinnermål, før han ordnet finaleplass med scoring mot Everton. Målene er en belønning for hardt arbeid på treningsfeltet. Totalt har han nettet åtte mål for Liverpool denne sesongen.
- Jeg har hele tiden beholdt troen, selv når jeg har opplevd scoringstørke eller ikke har spilt, sier Andy Carroll til Liverpoolfc.tv.

- Jeg har alltid hatt tro på hva jeg kan gjøre. Jeg trenger bare å få en rekke med kamper, og da vil jeg få noen scoringer.

- To mål på en uke er flott for meg, og dessuten to vinnermål. Jeg har jobbet hardt hele sesongen og gitt mitt beste. Jeg får min belønning nå.

- Å score på Wembley i semifinalen mot Everton var den beste følelsen noensinne. Etter kampen var jeg en av fire spillere som ble tilfeldig trukket ut til dopingtest, Men da jeg kom i garderoben, var alle spillerne forsvunnet. Følelsen var på en måte borte, men den var god igjen da jeg kom på bussen. Jeg var opprømt igjen og alle var høyt oppe.

- Alle fortsetter å ta det opp, spør meg om det og hvordan det var. Selvsagt var det et meget viktig mål for meg også, og det føles flott.

Luis Suarez uttalte denne uken at Carroll gjør livet lettere for mindre spisser som ham.
- Det er hyggelig å høre. Jeg jobber for laget og gjør mitt beste for å gi støtte og gi målgivende. Jeg forsøker mitt beste for å være lagspiller, ikke bare en individuell spiller. Det har bestandig vært en del av spillet mitt.

- Jeg må forbedre hver del av spillet mitt, men jeg synes jeg har gjort det bra for laget.

Liverpool møter West Brom, Norwich og Fulham før FA-cupfinalen mot
- Det blir viktig. Hvis man vinner et par kamper før cupfinalen, vil alle ha selvtillit og være i god stemning i motsetning til å ta fatt på kampen etter tap. Det er alltid en bonus å gå til kamp etter en seier.