- Jeg har lært en lekse

Pepe Reina måtte stå over semifinalen i FA-cupen mot Everton på Wembley etter at han ble utvist i ligakampen mot Newcastle på St James' Park. Spanjolen sier det var frustrerende å måtte stå over tre kamper, men hevder han har lært av episoden.

I tillegg til semifinalen mot Everton måtte Reina stå over ligakampene mot Aston Villa og Blackburn. Alexander Doni og Brad Jones vikarierte i spanjolens sted, og dermed ble en rekke på 183 kamper på rad brutt for målvakten. Reina var glad for å være tilbake mellom stengene mot West Bromwich i helgen.

- Dette er den lengste perioden jeg har vært ute av spill siden jeg kom til Liverpool. Det var frustrerende, for alle fotballspillere ønsker å spille hele tiden, sier Reina til Liverpool Echo.

- Dette er trolig den verste perioden i min Liverpool-karriere når det gjelder å ikke få spille. For meg var det en lang periode å være ute. Men jeg har lært av det, legger han til.

- Du må hele tiden være på tå hev, og prestere opp mot ditt beste, for de andre keeperne presser på for å få spilletid hele tiden. De kommer ikke til å gi opp. Nå puster de meg i nakken mer enn noen gang, så jeg må være skjerpet og gjøre mitt beste.

Reina ser nå frem til lørdagens kamp mot Norwich på Carrow Road.

- Det er ikke tvil om at vi har hatt fremgang fra forrige sesong allerede. I fjor ble vi nummer sju, og det er fortsatt mulig selv om vi skulle likt å komme høyere på tabellen. Men vi har allerede vunnet et trofé, og vi har muligheten til å vinne ett til, og så har vi kvalifisert oss for europacupspill.

- Målet til klubben er fortsatt å komme med i Champions League igjen. Men dersom noen hadde sagt til meg før sesongen startet at vi ville vinne ligacupen og nå finalen i FA-cupen og ha sjansen til å vinne den også, samtidig som vi endte på sjuendeplass, så ville trolig de fleste tatt dette.