- Jeg har mye å bevise

Brendan Rodgers er spent foran ligastarten mot West Bromwich, og innrømmer at han har mye å bevise som Liverpool-manager.

- Jeg føler meg etablert her nå, men jeg kommer aldri til å hvile på laurbærene. Det er ikke lenge siden jeg kom hit, og jeg er sikker på at majoriteten av supporterne fortsatt ikke er trygge på meg, siteres Rodgers av Sky Sports.

- Jeg har mye å bevise her. Jeg må kjempe for livet for å bevise at jeg er god nok til å være her. Jeg føler meg komfortabel med hensyn til min posisjon i klubben og jobben jeg gjør på treningsfeltet. Min lovnad var å kjempe for klubben hver eneste dag, fortsetter han.

- Vi har fin flyt for øyeblikket, og er i en god posisjon. Vi har hatt en fantastisk preseason, og vi har allerede begynt med offisielle kamper i Europaligaen. Nå starter Barclays Premier League til helgen, og dersom vi er virkelig sterke i troen kan vi forhåpentligvis fortsette som vi har begynt.

- Jeg er i alle fall meget, meget godt fornøyd med hvor vi står. Spillerne har vært svært målbevisste og ønsker å lære. De liker å jobbe på denne måten.

- Jeg er henrykt over hvor langt vi er kommet, for jeg kjenner visjonen og hvor den fører oss. Forhåpentligvis vil vi fortsette fremgangen.