- Jeg kan fortsatt lykkes i Liverpool

Joe Cole fikk fornyet tro på at han skal kunne få en god Liverpool-karriere, etter å ha spilt en bra kamp mot Young Boys i kveld.

Cole scoret Liverpools andre mål, og var nest sist på det første, da det ble 2-2 mot sveitserne.

- Jeg var en god spiller i West Ham, Chelsea og Lille, og jeg tror jeg kan bli en god spiller i Liverpool. Jeg blir sterkere for hver kamp. En spiller ønsker å spille hele tiden. Dette var bare min tredje kamp etter at jeg kom tilbake fra en hamstringskade, og det føltes godt, uttaler Cole til ITV.

Midtbanespilleren så lenge ut til å bli matchvinner, men gleden over den gode innsatsen ble noe dempet grunnet Young Boys sitt utligningsmål to minutter før full tid.

- Det var skuffende at vi lot de utligne. Det handlet om hvordan vi håndterte kampen mot slutten. Vi må stå kampen ut. Vi hadde kanskje en del unge spillere på banen, men vi burde ha avgjort kampen. Men Young Boys skal ha honnør for en god avslutning av deres spiller.

- For meg personlig var dette en ganske god kamp. Men totalt sett er jeg skuffet over at vi ikke vant. Men de unge guttene har vært fantastiske denne sesongen. Vi må bare stå på videre.