- Jeg kan spille på torsdag

Etter å ha signert en ny langtidskontrakt med Liverpool gleder Luis Suarez seg til å komme igang med sesongen.

Selv om han akkurat er tilbake på Melwood, håper Suarez at han får spilletid for Liverpool så raskt som mulig.

- Jeg er glad for å være tilbake. Treningen går fint. Det er lenge siden sist jeg så mine lagkamerater og folkene som jobber på Melwood, så det har vært fint å gjøre det igjen de siste dagene. Jeg er glad for å være tilbake, og jeg trener med det mål for øyet å starte vår neste kamp, sier Liverpools nummer 7 til klubbens offisielle nettsted.

- Jeg er i form og kan spille på torsdag, men det er ikke jeg som tar den avgjørelsen, så dere får spørre manageren om jeg spiller!

Suarez spilte VM-kvalifisering for Uruguay etter sesongslutt i vår, før han nylig var involvert i OL-turneringen med sitt fødeland. Likevel ble det tid til tre uker ferie fra fotballen i sommer.

- Spill for landslaget er veldig viktig, men jeg fikk også 20 dager ferie sammen med familien. Etter ferien begynte jeg forberedelsene til OL og prøvde å gjøre mitt beste for landslaget. Jeg kom tilbake til Melwood litt for tidlig. Vi hadde håpet å gjøre det bedre, men vi var uheldige, sier Suarez om OL-exiten.

- Det var hyggelig for meg å lede OL-landslaget som kaptein. Å være kaptein for landslaget er helt utrolig, og det gjorde meg godt å spille i OL.

- Jeg er fortsatt bare en gutt. Jeg er 25 år gammel. Dersom du hevder du er sliten er det bare en unnskyldning. Jeg lever for, og elsker, å spille fotball. Jeg er aldri sliten.

Suarez returnerte til Melwood på mandag, og møtte Brendan Rodgers for første gang etter at han ble Liverpool-manager. Duoen har imidlertid hatt mye kontakt på telefon i løpet av sommeren.

- Brendan er en hyggelig kar. Jeg snakket med ham i forrige uke, og han snakket fantastisk til meg. Vi vet hva han ønsker. Han ønsker vi skal spille ballen hele tiden, og det er veldig viktig. Vi gir alt på trening, og vi håper å gjøre det i kampene også.

- Han ønsker at vi skal la ballen gå hele tiden. På trening forteller han at han ønsker at vi skal være fullstendig konsentrerte i 70 minutter eller i 90 minutter. Det er veldig viktig. Jeg liker treningene, og er fornøyd med øktene. Det er viktig at vi spiller ballen hele tiden, og med denne manageren er det nettopp det vi prøver på.

- Jeg synes han er en god manager, og jeg var imponert over jobben han gjorde med Swansea i fjor. Vi møtte dem to ganger, og de prøvde å ta fra oss ballen i gode posisjoner ved å legge mye press på oss. Jeg tror Brendan vil forsøke det samme med Liverpool, og vi vil alle gjøre vårt ytterste for å få det til.

- Selv håper jeg å kunne hjelpe laget med scoringer og målgivende pasninger. Jeg vet at jeg er spiss, og at jobben min er å score mål, og jeg forsøker å gjøre dette hele tiden og gir alt ute på banen. Men jeg håper jeg også kan hjelpe resten av laget til å score mål, for det aller viktigste for meg er at Liverpool vinner.