- Jeg kritiserer aldri en spiller offentlig

Kenny Dalglish er klinkende klar på at det er helt uaktuelt for ham å kritisere enkeltspillere i mediene.

- Er det en svakhet eller en styrke, undrer Liverpool-manageren når The Guardian spør hvorfor han alltid støtter sine spillere utad.

- Det kan umulig være et problem dersom en spiller går ut på banen og gjør sitt beste. Dersom de spør om veiledning eller hjelp, vil de få all den hjelp de måtte ønske, så lenge de er 100% ærlige. Er de ikke ærlige, har vi et problem, men det vil ikke bli håndtert i mediene. Det tar vi internt, uttaler Dalglish.

- Slik sa vi at det ville bli da vi tok fatt på jobben. Vi ønsket å finne tilbake til de prinsippene som gjaldt i klubben tidligere. Jeg kritiserer ikke en spiller offentlig. Jeg har aldri gjort det, og jeg akter ikke å begynne med det nå. Om det er riktig eller galt avhenger av resultatene, som alt annet gjør. Men du kan bare være den du er, og den du har vært.

- Vi er ikke akkurat så godt fornøyd med resultatene selv heller. Vi gransker oss selv, og spør oss hvordan vi kan løse disse problemene. Det er ingen i klubben som er ute etter sympati, og jeg tror heller ikke vi vil få noen.

- Folk har rett til å si sin mening, men de meningene som betyr noe er de som er innad i klubben. Vi vil fortsette å jobbe. Det viktigste er at vi får litt støtte. Det er lett å støtte et lag som vinner hver uke, men det er når ting ikke går så bra at du virkelig trenger supporternes støtte.