- Jeg må fortsette å spille slik

Stewart Downing har startet fem av de siste seks ligakampene for Liverpool. Nå håper vingen at fortsatt godt spill i juleperioden kan bidra til at han har en fremtid på Anfield.

Stewart Downing scoret ikke bare sitt første ligamål etter at han kom til LFC for halvannet år siden mot Fulham på lørdag, han hadde også sin første målgivende pasning i Premier League for de røde. Slik sett kan en hevde at hans spill i 4-0 seieren var unntaket og ikke bekreftelsen, men 28-åringen håper nå at oppsvinget i form kan bidra til at han likevel kan få en videre karriere på Anfield.

- Forhåpentligvis kan jeg nå fortsette å spille slik jeg gjorde mot Fulham, sier Downing til Liverpool Echo. – Det har til tider vært tungt, men du må være sterk og bare fortsette å prøve. Jeg fikk min belønning mot Fulham.

- Nå må jeg bare fortsette å spille slik, og holde på formen inn i det nye året.

- Det var på en måte et spark i baken, forklarer Stewart Downing etter at Brendan Rodgers tidligere fortalte ham at klubben ville lytte til tilbud på flankespilleren i januar.

- Det gode er at det har vært en åpen dialog mellom oss. Jeg kan snakke med ham hvis jeg har et problem og hvis han har noe å si til meg vil han gjøre det. Slik sette har kommunikasjonen vært god. Han har vært veldig ærlig mot meg.