- Jeg må glemme missen

Jonjo Shelvey var svært nære sitt første mål i Premier League mot Norwich, og ønsker å fortrenge den brente sjansen fra kort hold. Mener den andre scoringen til Suarez var den beste.

- Jeg ønsket bare at folk skulle få vite at jeg skal score på slike sjanser, forklarer Shelvey til liverpoolfc.tv om at han selv beklaget på twitter etter å ha sendt ballen over målet fra et par meters hold på Carrow Road.

- Jeg tok bare øynene vekk fra ballen. Folk sier at den spratt rett foran meg, men jeg har ikke sett det om igjen og for å være ærlig tror jeg ikke at jeg ønsker å se det heller. Jeg må bare glemme det, fortsette å komme inn i straffefeltet og forhåpentligvis snart scoret mitt første mål i Premier League.

- Jeg synes hans første mål var av klasse og det andre enda bedre enn det tredje, noe som bare summerer opp hvilken spiller han er, kommenterer 20-åringen om det fantastiske hattricket til Luis Suarez. - Han er en stor spiller for Liverpool og en matchvinner på linje med Stevie. Det er en ære å spille sammen med ham.

- Jeg så over mot Stevie da Luis skjøt, siden han var i ferd med å gi ham en overhøvling for ikke å ha passet til ham, sier Shelvey om det siste målet til Suarez. – Det var bra for ham at den gikk inn eller så hadde han fått solid med kjeft av flere spillere. – Det var bare en herlig scoring og jeg tror deres keeper trodde ballen ville gå over men den duppet ned.

- Jeg så det ikke først men så var det noen som sendte den videre, sier Jonjo Shelvey om en rosende twittermelding fra hans lagkamerat Lucas. – Det er hyggelig at noen som Lucas gir deg litt ekstra støtte. Jeg har alltid beundret ham som spiller og er en jeg ser opp til. Det gir det litt ekstra selvtillit.