- Jeg må vente på min tur

Carragher har startet kun én ligakamp de seneste fire månedene, og visekapteinen innser hvorfor han nå sliter benken. Skrtel og Agger har vært to av Liverpools beste spillere.

Jamie Carragher kan imidlertid få sjansen fra start i dagens FA-cupmøte med Brighton.
- Alle spillere ønsker selvsagt å spille. Men jeg havnet utenfor laget på grunn av en skade. Andre spillere har kommet inn og spilt bra. Manageren har vært rettferdig overfor disse spillere, og det med rette, sier Jamie Carragher til ESPN ifølge Mail on Sunday.

- Daniel Agger og Martin Skrtel har vært to av våre beste spillere. Jeg må vente på min tur, akkurat som andre spillere må vente på sin tur når jeg har spilt lenge. Det er slik fotballen er. Du må respektere managerens avgjørelser og du må respektere andre spillere. Du må bare gjøre ditt beste for klubben når du får sjansen.

Carragher har vunnet alt med Liverpool bortsett fra Premier League, men han har aldri spilt i en cupfinale på Wembley.
- Jeg har spilt i cupfinaler i Cardiff, noe som var stort, men jeg tror ingenting slår Wembley. Det ville være flott. Når du tenker på Kenny Dalglish og Liverpool, tenker du på FA-cup og ligacup på Wembley med finaler mot Everton og andre kamper. Det er noe jeg aldri har tatt del i.

- Det har skjedd mye på og utenfor banen nylig. Eiersituasjonen har blitt løst. Så kom Kenny inn. Vi fikk en stor formoppgang. Spesielt forrige sesong, da klarte vi nesten å komme inn blant topp fire, og det er noe vi har som målsetting for denne sesongen.

- Det er lenge siden vi har vunnet et trofé, men vi er i Carling Cup-finalen og fortsatt med i FA-cupen. Når du er Liverpool som spiller eller manager, handler det om å vinne trofeer. Vi er veldig nær denne sesongen og ivrige etter å gå hele veien i FA-cupen. Topp fire er også en stor målsetting fordi Champions League er en stor del av fotballen og noe vi ønsker å være med i. Hvis vi kan få til en god rekke med resultater frem til sesongslutt, kan vi oppnå mye.

- Jeg har aldri hatt en manager før som har vunnet ligatittelen. Han (Dalglish) har klart det, så det er til stor hjelp for meg. Jeg har lært mye av ham.