- Jeg ønsker å fortsette her i LFC

Andy Carroll sier han føler seg bra, og at han trives i klubben og byen Liverpool. Han synes han har begynt å få vise hva han kan i den helrøde trøya.

- Min fortid er min fortid, sier Andy Carroll til The Times om kritikken som har blitt rettet mot, også i forhold til livsførselen utenfor banen. – Jeg følte at jeg forandret min livsstil da jeg kom til Liverpool og at jeg nå har fått slått meg til ro. Jeg bor sammen med min kjæreste og jeg elsker det her.

- Jeg kan gå ut på gata og folk sier til meg, «Oh, du var på puben forrige uke», men det er bare ryktene som svirrer. Jeg bare ler av det for å være ærlig, det var noe som alltid kom til å skje. For å være ærlig, jeg går ikke ut i det hele tatt.

- Jeg vet at hva som sies om meg ikke er sant, min familie vet at det ikke er sant og klubben vet det, og det er hva som betyr noe. Alt jeg gjør nå er å være hjemme med min kjæreste, ta det rolig og se på filmer. Jeg er på Xbox og ser på fjernsyn.

- Når du ikke spiller, da mister du selvtillit, fortsetter spissen om hans prestasjoner ute på banen. Etter en tung sesong har han satt inn sene seiersmål i de to seneste kampene mot Blackburn og Everton. – Jeg tror det gjelder for alle spillere. Når du får en sjanse til må du vise hva du kan og jeg synes jeg har gjort det. Nå må jeg bare holde det gående.

- Det å starte kamper og være involvert har gitt meg mer tro igjen. Det å score mot Blackburn og Everton har vært et stort løft for meg. Jeg har tro på at jeg vil score mål som lenge jeg får spille kamper.

- Jeg er en fighter. Jeg er fast bestemt på å gjøre det bra her, det var derfor jeg kom hit. Vi har nådd to finaler. Vi har vunnet en og forhåpentligvis kan vi vinne en til.

- Da jeg signerte var jeg ikke frisk. Jeg hadde en kneskade og hadde stadig småproblemer. Nå føler jeg meg veldig bra og i form.

- Det er vanskelig når du ikke får spille hver uke, men jeg føler nå at de andre guttene vet hvordan jeg spiller, hvordan de skal slå inn baller til meg, når de skal spille langs bakken og hvordan vi skal utfylle hverandre.

- Jeg ønsker å spille for Liverpool. Jeg har signert en lang kontrakt. Jeg har mye mer å gi her og mye mer å vinne. Det er ingen tvil om at jeg liker meg her og ønsker å bli.