- Jeg trodde ballen var inne

Andy Carroll var sikker på at han hadde utliknet for Liverpool da Petr Cech reddet på streken. Geordien synes de røde var uheldige som ikke maktet å utlikne med det presset de satte inn.

Den store engelskmannen kom fra benken og spilte en utmerket halvtime i FA-cupfinalen mot Chelsea. Han scoret først et briljant mål og var ufattelig nær å utlikne litt senere.

Luis Suarez la et følsomt innlegg på bakre stolpe, hvor Carroll stanget ballen mot mål. Cech kastet seg bakover og slo ballen i tverrliggeren før den ble klarert. Flere Liverpool-spillere, inkludert Carroll og Suarez, løftet armene i været og trodde 2-2-scoringen var et faktum.

- Jeg trodde ballen var over linja, sier Carroll til Sky Sports.

- Jeg trodde kula traff litt av baksiden på tverrliggeren før den spratt ut, noe som betyr at den virkelig var inne. Men jeg har ikke sett reprisen.

- Vi har uheldige. Vi skapte en del sjanser som vi kunne satt i mål, men det gikk bare ikke.

- Alt jeg kan si er at vi prøvde. Vi kom hit for å vinne. Det har vært en skuffende sesong i ligaen, men vi kom helt hit – og var uheldige.

- Jeg trodde ballen var inne og at vi dermed skaffet ekstraomganger – og hvem vet hva som hadde skjedd etter det, avsluttet Liverpools 9-er.