- Jeg vet hvordan det føles

Liverpool gjester i kveld nedrykkstruede Blackburn. Stewart Downing sier til Liverpoolfc.tv at han vet hvordan vertenes spillere har det nå, etter selv å ha vært involvert i nedrykksstrid med barndomsklubben Middlesbrough.

Downing var med på å rykke ned fra Premier League med Middelsbrough i 2008/09-sesongen. Han er klar over at lag som kjemper mot nedrykk kan spille over evne.

- Det blir en vanskelig kamp mot Blackburn. De kjemper for sin Premier League-eksistens. Vi må konsentrere oss om vårt eget spill, fortsette å skape sjanser og så må vi begynne å score mål og vinne kamper, konkluderer vingen.

- Det er ofte vanskelig å møte lag som kjemper mot nedrykk. De spiller for sin fotballfremtid. De ønsker ikke å gå ned en divisjon. Jeg har vært i en lignende situasjon med Middesbrough, og det er ikke særlig hyggelig.

- Vi opplevde det også mot Aston Villa i helgen. De kjempet som bare det for laget sitt, og gjorde det vanskelig for oss til tider. Vi burde uansett ha vunnet kampen. Vi hadde kvaliteter nok til å vinne, og med litt mer flaks ville vi ha vunnet. Men deres keeper gjorde noen strålende redninger.