- Jeg vet hvordan det føles

Jon Flanagan ble en slags syndebukk i Blackburn, ved at han slo et alt for løst tilbakespill som førte til at Alexander Doni ble utvist. Lagkaptein Steven Gerrard sier han vet hvordan det føles å gjøre noe slikt.

Flanagans tilbakespill ble snappet opp av Junior Hoilett, og Blackburn-spissen ble deretter felt av Doni. Brasilianeren ble belønnet med rødt kort, og må stå over morgendagens semifinale på Wembley.

Gerrard skjønner at Flanagan har vært nedbrutt i dagene etter kampen på Ewood Park, men lagkapteinen er sikker på at den unge sidebacken vil komme sterkt tilbake.

- Han sliter sikkert med de samme følelsene som jeg slet med etter noen forferdelige tilbakespill. Jeg husker jeg serverte ballen på sølvfat for Thierry Henry i en EM-kamp, og jeg har også gjort slike ting et par ganger i Premier League, erindrer Gerrard.

- Flanagan vil naturligvis være nedbrutt, for det gikk ikke hans vei i kampen mot Blackburn. Men han har gjort det fantastisk bra for oss etter at han kom inn på laget. Han har spilt veldig bra og vært en av våre beste spillere, sier lagkapteinen i et intervju med Liverpoolfc.tv.

- Han er en sterk gutt, med karakterstyrke, og vi vil hjelpe ham å komme over det som skjedde tirsdag kveld. Han vil lære av det. Jeg har i alle fall lært fra feilene jeg har gjort.

- Da jeg var på Jons alder pleide jeg å se opp til de eldre spillere og forsøkte å lære av dem. Dersom han har gjort det samme i forhold til meg selv, Jamie, Pepe og Dirk, så er det slikt vi er her for, nemlig å hjelpe de unge spillerne.