- Joe får en mer offensiv rolle nå

Assistentmanager Colin Pascoe slår fast at Joe Allen vil få en mer offensiv rolle i laget nå som Lucas Leiva er skadefri igjen.

- Lucas blir det defensive ankeret av de tre på midtbanen, og hans tilstedeværelse vil føre til at Joe kan gå litt mer fremover. Sist lørdag kunne vi se at Joe spilte 10,15, 20 meter lenger frem i banen, forklarer Pascoe til Liverpoolfc.com.

- Jeg vil si at dette er Joes naturlige posisjon, for han liker å være med i angrep. Han kan utfordre spillere, har et godt skudd og kan score mål. Men ber du ham om å spille anker, så gjør han det også.

- I straffefeltet er Joe i stand til å drible og skyte, så han kan spille i en mer offensiv rolle når han vet at han har Lucas som sikkerhet bak seg.

Pascoe sier seg meget godt fornøyd med Lucas sitt comeback mot Southampton.

- Han har hatt sine opp- og nedturer med skader, men han er den typen som alltid har et smil på lur. Det var hyggelig å se at smilet var tilbake igjen på lørdag. Prestasjonen hans mot Southampton var helt der oppe blant de beste prestasjonene hans før skadene.

- Jeg er veldig glad for at han er tilbake, for han har vært sårt savnet. Det sier litt om ham som proff når han kommer tilbake på denne måten etter å ha jobbet så hardt. Han tar vare på seg selv. Hans spill på lørdag var strålende.

Pascoe er også meget godt fornøyd med Jose Enriques form om dagen.

- Jose har fart, styrke og en god venstrefot. I de siste kampene har han spilt mye ball med Luis Suarez, og han slo et par gode gjennombruddspasninger til ham mot Southampton. Dessverre klarte ikke Luis å ta vare på dem.

- Jose har også hatt sine skadeproblemer, men han har overvunnet dem etter å ha jobbet hardt med å bli skadefri. Nivået han holder nå er fenomenalt. Jose er utvilsomt en formspiller. Han leverte varene igjen på lørdag, og var som Brendan sa, nærmest ustoppelig.

Pascoe bekrefter at Liverpool vil stille med et sterkt lag mot Udinese i Europa League i morgen kveld.

- Dette er en viktig kamp, og vi må vinne den. Så vi vil benytte en veldig sterk tropp. Vi må imidlertid vurdere noen småskader før vi reiser i dag.

- Vi reiser til Italia for å vinne. Vi må selvsagt som alltid være litt forsiktige. Vi kan ikke kaste alle mann i angrep fra start av. Vi må forutse hvordan de vil spille, og forstå deres system, og deretter sørge for at vi skaper sjanser til riktig tid.

- Vi har studert dem, og de er et godt lag. De er farlige på kontringer og kan spille 3-5-2. De vil være en tøff motstander for oss.

- Vi var skuffet over resultatet på hjemmebane mot dem, for vi mente vi kontrollerte kampen. Det må vi gjøre igjen. Vi må imidlertid håndtere kampen bedre denne gangen, og forhåpentligvis få et bedre resultat.