- Johnson blir klar til EM

Glen Johnson kommer til å bli spilleklar til åpningskampen i EM. Høyrebacken har slitt med et tåproblem. Swansea benekter Rodgers-henvendelse.

Glen Johnson sto over den første treningsøkta med Roy Hodgson på City of Manchester Stadium, og måtte så halte av banen etter ti minutter da han forsøkte seg dagen etter. Han var ikke med mot Norge på Ullevaal, og mange har fryktet at også Johnson vil komme til å slite med å bli klar til åpningskampen mot Frankrike 11. juni.

- Jeg er ikke bekymret for Glen Johnson, og er ikke bekymret for Danny Welbeck. Vi har fått orden på det. Jeg er sikker på at de vil være mer enn friske nok når de setter seg på flyettil Polen, sier Hodgson til ESPN.

Swansea benekter henvendelse
BBC melder at Swansea-styreformann Huw Jenkins avviser spekulasjonene om at Brendan Rodgers kommer til å prate med Liverpools eiere denne uken, og sier at Liverpool ikke har kommet med noen henvendelse om å prate med manageren. Rodgers er for tiden i New York, etter å ha sett Wales tape 2-0 mot Mexico.

Oppdatert: Swansea har kommet med en pressemelding hvor de benekter at Liverpool har kommet med en henvendelse om å få snakke med Rodgers.