- Kan ikke fikse alt i januar

Brendan Rodgers tror ikke på en rask løsning der spillerkjøp skal være svaret på Liverpools problemer. Det vil ta lenger tid.

De fleste forventer at Liverpool vil være aktive på overgangsmarkedet og hente inn minst en angriper når det åpner 1. januar. I sommer lot klubben målscorere som Dirk Kuyt, Maxi Rodriguez, Craig Bellamy gå, mens Andy Carroll ble sendt ut på lån. Inn kom Fabio Borini, og en har måttet ty til unggutter etter at italieneren ble skadet tidlig i sesongen. Brendan Rodgers gjør det klart at en ikke vil få ordnet alt i januar, og at det vil ta tid å bygge en konkurransedyktig tropp.

- Januar vil ikke bli svaret for alt. Dette er en prosess som kommer til å ta tid. Se på denne Tottenham-troppen. Vi har sett dem bygge den over de siste tre-fire årene. Det har tatt dem seks eller syv overgangsvinduer, og de har en veldig sterk tropp.

- Vi er i starten av å bygge en som kan ta oss dit. Mens vi jobber med spillet vårt kommer vi til å tape noen kamper slik som i kveld, men spillet vårt var oppløftende.