- Klar til å spille hvor som helst

Stewart Downing hadde et bra innhopp mot Arsenal sist og håper på spilletid i Sunderland til helgen, også om det skulle være aktuelt å bli benyttet på venstrebacken.

- Forhåpentligvis kan mitt innhopp mot Arsenal gjøre at jeg får starte mot Sunderland, forteller Downing til Liverpools hjemmeside. – Jeg ønsker å spille, jeg ønsker å gjøre det bra og forhåpentligvis ha en god sesong.

Jose Enrique sliter med en kneskade, Martin Kelly tråkket over i ungdomslandskampen i går, og unggutten Jack Robinson ble skadet i siste reservelagskamp, noe som gjør Stewart Downing også til en kandidat på venstrebacken.

- For meg dreier det seg om å kunne tilpasse seg og spille hvor det måtte være. I den moderne fotballen må du være i stand til å spille i to eller tre posisjoner. Først og fremst er jeg en offensiv spiller, men hvis manageren behøver meg i forsvaret er jeg klar til det.

- Det har vært krevende, fortsetter 28-åringen om at han også tidligere i sesongen har blitt prøvd på backen. – Jeg var opp og ned på vingen og det ble mye løping, men det var artig. Så lenge du er involvert i en kamp og ser mye til ballen, da trives du gjerne mer. Det er klart det hjelper også hvis en får et bra resultat.