- Kneet føles helt bra

Jose Enrique har vært ute en måned med en kneskade, men føler seg nå helt bra og klar til å kjempe om en plass på laget. Venstrebacken er trolig med fra start mot Anzhi.

Jose Enrique kom inn i det 75. minutt mot Reading, og det var hans første spilleminutter siden 20. september.
 - Det har vært vanskelig ettersom alle fotballspillere bare ønsker å spille. Jeg forsøkte, men fikk store smerter i kneet. Av den grunn kunne jeg ikke prestere på mitt normale nivå, sier Jose Enrique til Liverpool Echo.

- Jeg ble skadet på trening da jeg prøvde et skudd. Jeg vred noe, og det føltes ikke bra. Det tok noen uker å bli frisk, men nå føles det endelig å være ok igjen.

- Brendan Rodgers’ spillestil passer meg. Hans formasjon og taktikk er den type fotball jeg liker å være involvert i. Den er antagelig ulik den måten de fleste fotballag i dette landet normalt spiller. Det er en stil som er lik fotballen som spilles i Spania eller av Spanias landslag.

- All trening gjøres med ball, og det er en veldig trivelig måte å arbeide på. Vi forsøker å spille på en annen måte under manageren, og det fungerer til tider. Slik vi har spilt denne sesongen har vi trolig fortjent bedre resultater, spesielt på hjemmebane når vi har dominert, men ikke tatt poengene.

Mens Jose Enrique har vært ute med skade, har Andre Wisdom etablert seg på høyreback og Glen Johnson blitt flyttet over på venstreback. Enrique vet han står overfor en utfordring å kjempe seg tilbake inn i førsteelleevren.

- Det kan til tider være vanskelig. Når du er skadet, kan du være nedbrutt. Det faktum at så mange unge spillere har kommet inn og gjort det så bra, vil hjelpe til å løfte spiriten.

- Det er flott å se unggutter gjøre en god jobb for laget, og jeg håper det fortsetter. Det er tydelig at spillerne som har kommet inn, er gode spillere. De har også mye selvtillit fordi de vet at manageren har tro på dem.

Enrique har også blitt imponert av Jonjo Shelvey.
- Jeg synes han er en fantastisk spiller.

Liverpool Echo tror at Jose Enrique spiller fra start sammen med Jamie Carragher, Sebastian Coates, Jordan Henderson, Stewart Downing og Oussama Assaidi mot Anzhi Makhachkala.