- La fotballen få hovedrollen

Kenny Dalglish oppfordrer alle som vil være involvert i kampen på Old Trafford førstkommende lørdag til å sørge for at den vil bli husket for den fotballen som spilles. Suarez ønsker å håndhilse på Evra.

- Alle som er involvert, inkludert media, supporterne og begge lag har et ansvar for å sørge for at denne helgen blir husket for en glimrende fotballkamp mellom to gode veldig gode lag, heller enn noe annet, sier Kenny Dalglish foran kampen mellom Manchester United og Liverpool førstkommende lørdag. Dette vil som kjent bli første gang hvor Luis Suarez og Patrice Evra møter hverandre på banen etter episoden som gjorde at Liverpools nr. 7 ble utestengt i åtte kamper for å ha kommet med rasistiske bemerkninger.

- Jeg syntes alle som var involvert da lagene møttes i FA-Cupen spilte sin rolle i å sørge for at det var en kamp som ble spilt i den rette ånd, så la oss sørge for at dette igjen vil skje.

- Jeg er sikker på at folk ønsker å snakke om Luis Suarez, men han har akseptert sin straff, sonet sin suspensjon og var tilbake mot Spurs på mandag. Det er tid for oss alle til å slå en strek over det hele og komme oss videre.

- Folk har allerede spekulert i seremonien før kampen, men når det gjelder Luis så har vi snakket med ham og vet at han ønsker å håndhilse på Patrice Evra og de andre spillerne fra Manchester United før kampen.