- La oss avslutte sterkt

Kenny Dalglish håper å gi supporterne en lite trøst ved å vinne siste hjemmkamp for sesongen mot Chelsea. Han vil ta ut det sterkeste laget av spillere som er tilgjengelig etter helgen.

Liverpool spiller sin siste hjemmekamp for sesongen når Chelsea gjester Anfield i kveld. De røde har kun vunnet fem av 18 ligakamper på eget gress i 2011/12, og så få seirer har ikke klubben sanket samnen siden 1948/49. Seier mot London-laget vil sende Liverpool forbi Fulham og opp på en 8.plass, og da vil håpet om å havne foran Everton fortsatt være der før ligaavslutningen søndag. Liverpool har scoret kun 20 mål på 18 ligakamper hjemme. Hvis de ikke netter fem ganger mot Chelsea, vil det være det laveste scoringsantallet på Anfield i klubbens historie.
- Det ville være passende dersom vi kan avslutte med en seier på hjemmebane, sier Kenny Dalglish til Liverpool Echo.

- Alle vet at hjemmeresultatene ikke har vært gode denne sesongen til tross for noen fremragende forestillinger på veien.

- Det ville bli en liten trøst for supporterne, som har gitt oss enorm støtte gjennom sesongen, dersom vi kan få en seier.

- Vi ønsker at de skal dra hjem med en viss form for tilfredsstillelse, og det kan vi gjøre ved å ta tre poeng. Det ville være fantastisk for alle å få et positivt resultat – både for spillere og supportere.

Ligakampen kommer kun 72 timer etter lagenes møte i FA-cupfinalen på Wembley. De røde skal forsøke å unngå å gå på sitt tredje strake hjemmetap. Kenny Dalglish varsler at Liverpool vil stille et sterkt lag.
- Vi må se på hvordan alle har det etter helgen. Vi skal se hvem vi har til rådighet når noen slag og smeller kanskje kan være borte innen tirsdag morgen.

- Vi har ikke tenkt til å gi bort noe, men vi skal stille det sterkest mulige laget av de spillerne vi har tilgjengelig.

Steven Gerrard er kun én kamp unna å ha vært kaptein for Liverpool 250 ganger i Premier League. Både Fernando Torres og Raul Meireles vil returnere til Anfield for første gang siden de forlot klubben.