- Lagånden er høy

Stewart Downing mener at måten Liverpool beseiret Manchester United på viser at lagånden er høy. Det gode samholdet i spillerstallen var en viktig faktor til avansement i begge cupene.

- Jeg synes det har vært en perfekt uke. Det var en vanskelig kamp mot City. Spillerne la ned stor innsats der. Deretter hadde vi en stor oppgave mot United. Vi måtte løpe mye uten ball, men man kan ha en fornemmelse om at lagånden er meget høy. Vi var desperate etter å vinne. Jeg tror det ble vist med måten vi spilte på, sier Stewart Downing til Liverpoolfc.tv.

- Vi måtte dra seieren i land. De har et godt lag. Selv om de manglet noen spillere, har de fortsatt folk som kan komme inn og gjøre det bra. Det var en vanskelig kamp. Det ble ikke skapt mye, men vi tok vare på sjansene når vi fikk dem.

- Vi kan bygge videre på disse to resultatene. Selvtilliten er høy. Vi har noen store ligakamper fremover. Vi må ta med oss denne formen til ligaspillet. Hver spiller har hatt sin rolle uansett hvilket lag eller system manageren har brukt, og alle trives for tiden.

Dirk Kuyt scoret sitt andre mål for sesongen mot United.
- Han går ikke av veien for å score mot United, gjør han? Dette er lagånden vi har i laget. Dirk ble byttet inn og gjorde jobben sin. Ballen ser ut til å havne rett for ham i store kamper. Det var en flott avslutning og en god måte å avslutte kampen på. Jeg visste ikke hvilket minutt det var, men jeg visste at den kom sent.

- Som sagt fikk vi to gode resultater og selvtilliten er høy for tiden. Slik det endte mot en av våre hovedrivaler, så er det fantastisk for supporterne. Spillerne er høyt oppe. Det har vært en god uke for fotballklubben. Det ville være fint å komme til enda en finale, og det er vår målsetting. Forhåpentligvis kan vi det.

Liverpool møter Wolverhampton på Molineux tirsdag.
- Det er viktig å forsøke å få tre poeng. Ligaen er viktigst, og vi ønsker å komme høyt på tabellen, så vi får tørke vekk støvet og være klare. Wolves er en stor kamp. Vi må reise dit og være klare for å vinne.