- LFC eksisterer for å vinne trofeer

Jonjo Shelvey mener Liverpool Football Club eksisterer for å vinne trofeer. Triumf i både Carlig Cup og FA-cup vil gjøre 2011/12 til en god sesong for de røde.

Liverpool ligger skuffende til på en 8.plass i Premier League, og det er klart at det ikke blir spill i Champions League neste sesong. Klubben vant imidlertid sitt første trofé på seks år ved å gå til topps i Carling Cup, og har i tillegg sjanse til å vinne FA-cupen. Kenny Dalglish trakk i helgen frem Bill Shanklys filosofi om at klubben eksisterer for å vinne trofeer. Jonjo Shelvey har samme oppfatning som sin manager på det området.
- Hvis vi vinner to cuper på en sesong, må vi ha gjort det ok, sier Shelvey til LFC Weekly.

- Hvis vi vinner FA-cupen, vil det ha vært en god sesong. Liverpool Football Club handler om å vinne trofeer. To av tre ville ikke vært så dårlig, ville det?

Shelvey ønsker seg mer spilletid i Premier League. 20-åringen håper å få vist seg frem i de neste to kampene for å bevise at han bør få en plass i troppen i FA-cupfinalen.

- Jeg ville like å få sjansen i de neste ligakampene for å forsøke å bane meg vei inn i finaletroppen, men det er opp til manageren. Jeg skal fortsette å gjøre alt jeg kan på trening og i løpet av den spilletiden jeg får til å bevise ham at jeg fortjener en plass.