- LFC har vært i samtaler om Jack Butland

Fungerende formann Peter Pannu i Birmingham sier at man har vært i samtaler med Liverpool vedrørende en mulig overgang for keeperen Jack Butland.

I et intervju med lokalavisen Birmingham Post sier formann Peter Pannu at man ikke vil ha råd til å si nei til tilbud på noen av sine beste spillere. Klubben sliter økonomisk og Pannu gir uttrykk for at det vil være nødvendig å få inn transferpenger i januar. Den store spissen Nikola Zigic er en aktuell spiller for salg, og også keeper Jack Butland. Ifølge formannen er Liverpool en av klubbene som har forhørt seg om sisteskansen på det engelske ungdomslandslaget. Han antyder at Butland kan være til salgs for £6M, eller kanskje også mindre.

- Jeg avslo £6M fra Southampton (sist sommer) da vår økonomi den gangen var under kontroll, sier Peter Pannu. – Med klokken tikkende, kan det være at jeg ikke vil være i stand til å avslå noe lignende. Jeg har et ansvar for å holde denne klubben i drift og ingen er større enn klubben.

- La oss bruke Butland som et eksempel.  Etter det jeg forstår er det samtaler med Liverpool. Jeg forstår det slik at Everton også kan være interessert. Southampton har gitt med et tilbud tidligere, jeg vet ikke om de fortsatt ønsker ham.

Ifølge Birmingham Post skal Tottenham og West Ham også ha 19-årige Jack Butland i kikkerten.

- Han er en fenomenal spiller, men la oss se det fra en annen synsvinkel, fortsetter Pannu. – Skulle for eksempel Liverpool komme inn for Butland, tror du ikke at Butland ville ønske å gå dit?

- Selv om Liverpool kom til meg med £4M, er jeg sikker på at spillerens agent ville gjøre en skikkelig jobb, blåse ned døren min og si at hans klient ønsker muligheten til å spille for Liverpool. Vi må se på saken fra flere sider, ikke kun den økonomiske delen av det. Vi har spillere som er mennesker og agenter som ønsker det beste for deres spillere.

- Hvis vi kan få inn £6M for Butland, da kan det være at vi kun behøver å prioritere å få ut Zigic. Da kan det være at jeg ikke behøver å kvitte meg med flere og ha midler til å hente inn angripere på lån.