- LFC må godta økonomisk tap

Alan Pardew sier Liverpool må godta at de ikke vil få tilbake like mye som de ga for Andy Carroll dersom de selger han. Newcastle-sjefen ønsker seg spilleren. Suarez og Coates starter for Uruguay i morgen.

Liverpool betalte hele £35 millioner for Andy Carroll da de hentet han fra Newcastle like før overgangsvinduet stengte i januar 2011. Spilleren har blitt linket bort denne sommeren etter at Brendan Rodgers overtok managerjobben, og skal være til salgs for £20 millioner. Newcastle er den eneste klubben som så langt har prøvt seg, og manageren på St. James Park sier Liverpool må akseptere økonomisk tap dersom de selger spissen.

- John Madjeski pleide å si til meg at en med enkelte spillere bare måtte akseptere det og komme seg videre. Jeg tror Liverpool vil måtte gjøre det med Andy, sier Pardew ifølge Liverpool Echo.

- Det virket tydelig så snart Brendan fikk Liverpool-jobben, at fremtiden til Andy ville være et annet sted, og jeg synes det er riktig at vi er involvert i det. Om han kommer hit, er ikke noe jeg kan styre. Det er mye penger for Mike Ashley, selv om vi vil få det billigere enn hva vi solgte han for - og vi har tre gode spisser allerede. Men jeg som manager ønsker så klart så gode spillere jeg kan få.

Suarez og Coates starter i morgen
I morgen kveld spiller Uruguay sin første kamp i OL, og Liverpool-duoen er ifølge hjemlig presse i startelleveren til møtet med Forente arabiske emirater.

Campana, Arias, Coates, Rolin, Aguirregaray, Calzada, Arevalo Rios, Albin, Ramirez, Cavani, Suarez.

Oppdatert: Uruguay sitt fotballforbund har bekreftet lagoppstillingen.