- Liten sjanse for Carroll-lån

Sam Allardyce er sikker på at laget hans ville klart å holde plassen dersom de fikk Andy Carroll på lån, men tror ikke lenger det vil skje. Nolan håper situasjonen vil forandre seg.

West Ham er den eneste klubben som har lagt inn et bud i nærheten av det Liverpool krever for Andy Carroll. Budet deres skal ha vært på £2 millioner for spilleren på lån den kommende sesongen, og deretter en permanent overgang for £16 millioner dersom de klarte å beholde plassen i Premier League. Andy Carroll selv skal være lunken til en overgang til London og den nyopprykkede klubben.

- Jeg kunne ha stukket hodet mitt frem og sagt at vi nesten helt sikkert ville klart å holde plassen med han på laget, sier West Ham-manager Allardyce i et intervju med The People idag.

- Vi ville ikke trodd vi hadde noen som helst sjanse til å signere en spiller av Andy Carroll sin kvalitet, men det ble klart for noen uker siden at det var en mulighet for lån. Dessverre, for øyeblikket, er ikke det tilfelle.

Kevin Nolan er West Ham-kaptein, og en av Andy Carroll sine aller nærmeste venner. Liverpool-angriperen ble dømt til å bo hos hjemme hos den daværende lagkameraten i 2010.

- Jeg ville vært glad dersom Andy kunne kommet hit til oss. Jeg er ikke sikker på om Brendan Rodgers vil la ham forlate, men det er mye spekulasjoner, slik det alltid er rundt Andy, sier Nolan til Daily Star.

Andy Carroll, Kevin Nolan og Sam Allardyce har alle kontroversielle Mark Curtis som agent.